Jelenlegi hely

Híreink

Nincs hűségesebb a Lexus-ügyfélnél
2018-08-09 08:01
Észak-Amerika egyik legnagyobb használtautó-kereskedelmi hálózata megvizsgálta, autóbeszámítás esetén mely ügyfelek pártolnak át más gyártókhoz, és kik maradnak hűségesek eredeti márkájukhoz.
A LEXUS LC YELLOW EDITION: LIMITÁLT SZÉRIÁS FENEVAD
2018-08-06 14:10
A világ vezető környezetbarát hibrid elektromos prémium gyártója, a Lexus Yellow Edition néven új exkluzív változattal rukkolt elő a hibrid és V8-as benzines változatban is elérhető LC szupersport kupéból, a márka egyik legfényesebb ékkövéből.
Miben különbözik egy versenyautó utcai rokonától?
2018-08-03 15:34
Külsőleg csaknem ugyanúgy néznek ki, de vajon tényleg szoros a családi kötelék? Egy Lexus RC segítségével szemléltetjük a hétköznapok és a versenyhétvégék közötti különbséget.
A LEXUS LESZ A 75. VELENCEI NEMZETKÖZI FILM FESZTIVÁL FŐSZPONZORA
2018-08-01 11:56
A világ vezető környezetbarát hibrid elektromos prémium autógyártójaként ismert Lexus az elmúlt években újrapozícionálta magát, és ”egyszerű vezető zöld luxusautómárkából” igazi életmód márkává avanzsált, amely képviselteti magát a luxusjachtoktól és a prémium életmód kiegészítőktől a művészeti és kulináris világ számos területén át rengeteg olyan területen, amely teret ad a kifinomult célközönség mindennapjainak és számot tarthat az érdeklődésükre.
Tíz év, tíz érdekesség a Lexus F szériáról
2018-07-27 09:21
Pontosan egy évtizeddel ezelőtt született meg a Lexus sportmárkája. A nagyszériás modellek nagy teljesítményű verzióit négy kerékre állító F szériának ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy fogalommá váljon a nemzetközi porondon. Most ismerkedjünk meg a márka kulisszatitkaival.
A legenda, amely büntetésből született
2018-07-25 08:08
A Lexus LX szériát a világ legkifinomultabb luxusterepjárói között tartja számon a világ. Kevesen tudják, hogy létezését nem hosszas piackutatásnak és tervezésnek, hanem a kegyetlen kereskedelmi csatározásoknak köszönheti.
FRANCIAORSZÁGBAN IS A LEXUS ÜGYFELEK A LEGELÉGEDETTEBBEK
2018-07-17 09:09
A L’Argus című vezető francia autósmagazin közzétett egy saját felmérést, amelyben azt vizsgálták, mennyire elégedettek a francia autótulajdonosok járműveikkel.
ÚJABB ÉV KUPÉJA CÍMET HOZOTT EL A LEXUS LC 
2018-07-06 09:36
Mindössze néhány hónappal azután, hogy a Lexusta legjobb autógyártónak választották meg a neves brit Auto Express 2018-as Driver Power ügyfélelégedettségi szavazásán, a vásárlók körében és a versenypályákon egyaránt páratlan sikereket arató LC luxuskupéugyanott elnyerte a nagy becsben tartott Év Kupéja címet.