Jelenlegi hely

Híreink

Mindennél előkelőbb, vadonatúj modellcsaládot alapít a Lexus?
2018-05-22 08:25
Az eddigi modellnév-képzési sémába csak részben illeszkedő típusnevet jegyeztetett be pár napja az USA szabadalmi hivatalánál a Lexus. Minden bizonnyal a Lexus LF-1 Limitless tanulmány szériaváltozata kapja majd, de gyanús, hogy ez csak a kezdet…
HÉT LUXUSSZÍNVONALÚ MEGOLDÁS, AMELLYEL A LEXUS ÚJ DIMENZIÓT NYIT AZ AUTÓIPARBAN
2018-05-09 11:37
A világ vezető környezetbarát prémium hibridgyártójaként ismert Lexusvadonatúj zászlóshajójában, az LS luxuslimuzinbanszámos olyan egyedi ötlet és egészen különleges megoldás kapott helyet, amelyek méltán helyezik a prémium kategória csúcsára a japán luxusautó gyártó presztízsmodelljét. Ezek közül mutatunk be az alábbiakban hetet.
Az ES lehet a Lexus sorsfordító modellje
2018-05-08 09:58
Sportos vezethetőség, bőséges helykínálat, merész arculat és kedvező ár – az ES lehet az a modell, amellyel egy teljesen új, fiatalabb vevőkör felé nyithat a Lexus.
A hetedik generációban megkapjuk a Lexus ES-t
2018-04-26 13:31
Hat generációnyi múltra tekint vissza a Lexus ES sorozata, azonban mifelénk eddig csak szürkeimport útján jutott el, hiszen Európában egészen mostanáig a hátsókerékhajtású GS-t kínálták a japánok.
2021-BEN JÖHETNEK AZ INFRASTRUKTÚRÁVAL KOMMUNIKÁLÓ LEXUSOK ÉS TOYOTÁK
2018-04-24 12:40
A világ leginnovatívabb autógyártójának tartott, a mesterséges intelligencia, a robotika és az autonóm autózás (valamint értelemszerűen az azok előszobájának számító aktív biztonsági rendszerek és vezetéstámogató technológiák) területén is vezető fejlesztőként ismert Toyota, és prémium márkája, a Lexus olyan technológiát mutat be az Egyesült Államokban, amely 2021-től összekapcsolja a járműveket és az infrastruktúrát.
MEGVAN A RANGOS LEXUS DESIGN AWARD IDEI GYŐZTESE
2018-04-19 13:02
Megvan a rangos Lexus Design Awardidei győztese, a közönségdíjasra ugyanakkor még egész héten várják a szavazatokat. A világ vezető prémium környezetbarát hibrid elektromosautógyártója, az elmúlt években ’egyszerű luxusautómárkából ’luxus életmód márkává avanzsáló Lexus Milánói Dizájn Hét keretében megrendezésre került, az ’EGYÜTT LÉTEZÉS HATÁRTALANSÁGA’ elnevezésű című kiállításon hirdette ki, hogy a 2018-as Lexus Design Award fődíját az Extrapolation Factory (Christopher Woebken és Elliott P. Montgomery) csapat pályaműve, a Hipotézis Tesztelő nyerte meg.
Új Lexus ES
2018-04-19 08:46
Az ES eddig is létezett a Lexus kínálatában, de csak Észak-Amerikában, afféle olcsó belépőmodellként: a Toyota Camry alapjaira épült, érdekes műszaki megoldások nélkül. A legújabb generációt azonban nemzetközi karrierre szánják, így sokkal igényesebbnek tűnik korábbi névrokonainál.
A világ legtisztább luxusautója lehet a Lexus LS
2018-04-17 09:53
Hidrogén üzemanyagcella, villanymotor és nagyteljesítményű hibrid hajtáslánc szerepel a Lexus zászlóshajóját fejlesztő csapat nem is olyan távoli tervei között.