Jelenlegi hely

Híreink

Fotó: Lexus Szeged
2021-04-08 15:30
Tizedik évébe lépő sikeres együttműködés folytatódik a MOL-PICK SZEGED férfi kézilabda csapat és a világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártója, a környezetbarát hibrid elektromos modelljeiről ismert Lexus prémium márkát is jegyző Toyota között. A háromszoros Magyar Bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes és egyszeres EHF-Kupa győztes csapat összesen 21 darab öntöltő hibrid elektromos Lexus modellt használhat majd a soron következő szezonban. Az autók ünnepélyes átadására április 8-án a Kovács Autóház által jegyzett Lexus Szeged márkakereskedésben került sor.
Fotó: Lexus
2021-03-30 12:33
Az Európában mintegy 98%-ban környezetbarát és praktikus öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus ma tartotta az LF-Z Electrified koncepció világpremierjét: az akkumulátoros elektromos tanulmányautó megmutatja a Lexus márka jövőképét, és a vállalat villamosítással kapcsolatos terveit. Mindez előhírnöke annak, hogy a Lexus még tovább gyorsítja az új autóinak fejlesztését, hogy kielégítse a színes és egyre változó fogyasztói igényeket: húsz vadonatúj vagy megújult Lexus modell jelenik meg a piacon 2025-ig, és a világ legfejlettebb öntöltő hibrid elektromos meghajtású modelljei mellett számos akkumulátoros elektromos és plug-in hibrid elektromos meghajtású modell is helyet kap a kínálatban. A gyors és hatékony járműfejlesztés érdekében a Lexus Japánban, Simojamában egy új üzleti és technológiai központban egyesíti technológiai, formatervezői és konstrukciós részlegeit.
Komoly szakmai elismeréssel díjazták a Toyota és a Lexus magyarországi ügyfélkiszolgálását
2021-03-26 09:40
A ClientFirst Consulting ’Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban’ különdíjjal ismerte el a Toyota és Lexus márkák magyarországi vezérképviseletét ellátó Toyota Central Europe gyors és hatékony reakcióját a pandémia jelentette kihívásokara: a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos autóiról ismert autógyártó az elsők között tette lehetővé vásárlói számára a teljes vásárlási és szervizfolyamatra kiterjedő online ügyintézés lehetőségét, a Toyota és Lexus márkákra egyaránt.
Fotó: Lexus
2021-03-08 15:26
A Lexus ES volt kategóriájában a legnépszerűbb februárban, derült ki a Datahouse adataiból.
A tavalyi évhez hasonlóan a Toyota és a Lexus idén is tarolt a magyarországi Best Cars közönségszavazáson
2021-03-01 09:45
A kivonásokkal tisztított újautó piacon tavalyi évben Magyarországon történetében először piacvezetőként záró Toyota és prémium márkája, a Lexus a 2020-as Best Cars közönségszavazáshoz hasonlóan idén is tarolt a megmérettetésen: a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos hajtás szinonimájának számító két márka a meghirdetett 11 kategóriából 9-ben térhetett haza éremmel, összesen 4 első, 2 második, és 3 harmadik helyet szerezve.
Fotó: Lexus
2021-02-04 13:04
A második félévben növekedésbe forduló eladásokkal nem csupán szépíteni tudta a COVID-járvány által sújtott 2020-as év globális eredményeit a Lexus, de egyes piacokon új rekordokat is elért. A márka 2021-ben stabil alapokon folytatja működését, megteremtve a tavaszra ígért arculati megújulás feltételeit.
Fotó: motor1.com
2021-01-18 08:15
Közeleg a vadonatúj műszaki alapokon nyugvó, evolúciós formavilágot ígérő, második generációs Lexus NX premierje. Az átrendezett hajtáslánc-választékkal piacra lépő modell tágasabb, fejlettebb és biztonságosabb lesz, mint elődje.
Fotó: Lexus
2021-01-12 14:33
A Motomachi autógyárból tíz évvel ezelőtt naponta gördült ki a japán szupersportkocsi egy-egy új példánya, most viszont akár három-négy Lexus LFA-t is építhetünk ennyi idő alatt, és ehhez ki sem kell tennünk a lábunkat otthonról. Csak híven kell követni a gyártó instrukcióit, amelyek így kezdődnek: végy egy papírlapot, ollót, vonalzót és ragasztót.