Jelenlegi hely

Híreink

Fotó: Lexus
2020-07-07 14:09
Különleges fényezéssel, átdolgozott belső térrel, tökéletesített vezetőtámogató technológiákkal, valamint még kifinomultabb működésű főrendszerekkel folytatja pályafutását a Lexus zászlóshajója.
Fotó: Lexus
2020-06-29 08:45
Zászlóshajó-kupéjának első evolúciós lépéseként a Lexus tovább növeli az autó menetdinamikai teljesítményét: a lényeg a vezető és az autó kapcsolatának erősítése. A futómű apró tökéletesítései csökkentik a szerkezet tömegét, javítják a sima futást és a menetstabilitást, míg az LC 500h akkumulátorvezérlő rendszerének áttervezésének köszönhetően kis sebességnél is nagyobb teljesítmény és forgatónyomaték áll rendelkezésre. Az LC 500 tízfokozatú Direct Shift automata sebességváltóját is átprogramozták, hogy élvezetesebb vezetési élményt nyújtson, a fék- és kormányrendszer finomításai pedig még jobb érzetet és reakciókat biztosítanak.
Fotó: Lexus
2020-06-22 14:31
Kiváló minőség, szépséges forma, megbízható technika, energiahatékony működés – vajon valóban ez a legtöbb, amit egy autógyártó elérhet? A felszínen nyilván ezek a legfontosabb értékek, ám ezek megvalósulása csupán a kezdet, nem pedig a vég kellene, hogy legyen. A Lexusnál ezt nem csak így gondolják, tesznek is ennek érdekében.
Lexus NX 2022 - Fotó: bestcarweb.jp
2020-06-18 10:42
Japán sajtóértesülések szerint három különböző hajtáslánccal lesz elérhető a Lexus NX második generációja. Ennek friss műszaki alapjai innovatív megoldásokat valószínűsítenek, a dizájn terén pedig a márka eddigi legextravagánsabb koncepciójárművéből merít ihletet az NX.
Fotó: Lexus
2020-06-08 08:51
Jövőre érkezik a Lexus egyik sikermodellje, a hazánkban szinte 100%-ban környezetbarát öntöltő hibrid elektromos változatban értékesített UX kompakt crossover akumulátoros elektromos változata, amely a japán luxusautógyártó ígérete szerint meggyőző vezetési élményt kínál majd. Amint azt a népszerű hibrid kivitelben már megszokhattuk, a precíz irányíthatóságot és a kényelmes rugózást az alacsony tömegközéppont és a merev padlólemez biztosítja majd, és az UX 300h változathoz hasonlóan az UX 300e ‘Lexus Electrified’ vezetési élményét is az európai utakon tökéletesítették a Takumi mesterpilóták. A zökkenőmentes, természetes vezetési érzetről a vadonatúj, tisztán elektromos hajtáslánc, a pozíciófelügyelet és shift-by-wire technológia gondoskodik majd.
Már idehaza is rendelhető a Lexus LC 500 Convertible
2020-05-27 09:17
Néhány napra Magyarországra érkezett a várva várt Lexus LC 500 Convertible, a japán luxusautómárka hihetetlenül népszerű szupersportkupéjának vadonatúj kabrió változata: a Genfi Autószalon idei elmaradása okán a hazai szaksajtó és a nagyközönség is most először találkozhatott élőben a modellel, amely immáron Magyarországon is megrendelhető, az első példányok októberben érkezhetnek hazánkba. A 40.950.000 forintos induló ár meglehetősen gazdag felszereltséget foglal magába, a felhúzott és lehajtott tetővel egyaránt gyönyörű autót pedig a Lexus minden részletre kiterjedő gondos kidolgozása jellemzi. A Lexus sportautókra jellemző lélegzetelállító teljesítményéről a már a LC kupé változatából és az RC F sportkupéból is ismert 5.0 literes, V8-as benzines erőforrás gondoskodik, amely a LC Convertible esetében nem kevesebb, mint 464 lóerőt szabadít az aszfaltra. Már az alapkivitel utasterének kidolgozottsága is lenyűgöző, az egyedi metálkék külső fényezést fehér és kék belsővel párosító, 45.000.000 forintba kerülő Limited Edition kifinomultsága még a kategóriában is a párját ritkítja.
Fotó: Lexus
2020-05-21 11:31
Még ősz elején megérkezik a Lexus népszerű szupersportkupéjának várva várt kabrió változata, a Lexus LC Convertible - melyet előzetesen szalonunkban megtekinthet 2020. május 26-27-én -, amelynek vászontetejét különös műgonddal készítette el a japán luxusmárka. A többrétegű tető 15 másodpercen belül nyitható-csukható - a hosszú élettartam érdekében pedig 18 ezerszer tesztelték, azaz ha tulajdonosa az év minden napján kinyitja és becsukja egyszer, az elkövetkező 50 évben biztosan nem fog meghibásodni. Ráadásul az új LC Convertible vászonteteje még az autó menetdinamikáját is javítja, miközben az ötletes tervezésnek köszönhetően összecsukva kevés helyet foglal a csomagtérből.
Fotó: Lexus
2020-05-07 08:40
A világ vezető környezetbarát luxusautógyártója, a városi forgalomban akár 50-80%-ban tisztán elektromos, károsanyagkibocsátásmentes közlekedést lehetővé tévő öntöltő hibrid elektromos modelljeiről ismert Lexus legelső akkumulátoros elektromos hajtású modellje, a jövőre érkező UX 300e a márkától megszokott, kifinomult menetteljesítményt és utazási komfortot kínálja majd. Az autót az eredeti sláger SUV Lexus UX különleges dizájnja és kimagasló funkcionalitása jellemzi, míg a legendás Lexus-megbízhatóságot a hibrid elektromos technológia fejlesztésében szerzett több, mint két évtizedes tapasztalat garantálja. Ez lesz a Lexus új villamosítási stratégiájának égisze alatt megvalósított első modell, amelyet további zéró emissziós akkumulátoros elektromos és hidrogén üzemanyagcellás elektromos modellek követhetnek majd.