Jelenlegi hely

Híreink

Fotó: Lexus
2022-01-14 14:40
Akár konnektoros (vagy plug-in), akár öntöltő hibrid elektromos változatban választuk, a vadonatós Lexus NX hibrid techológiája utat mut. A világ legfejlettebb, harmadik generációs plug-in hibrid elektromos hatása jóvoltából közel 100 kilométeres elektromos városi hatótávra számíthatunk károsanyag-kibocsátás nélkül és kategóriaelső üzemanyag-hatékonysággal a vadonatúj NX 450h+ esetében, amely a márka első konnektoros hibrid modellje. Legalább ilyen lenyűgöző a full hibrid változat: az elődmodellhez képest 24 százalékkal nagyobb teljesítményre és 20 százalékkal alacsonyabb emisszióra a vadonatúj NX 350h öntöltő hibrid esetében.
Újra alkották Donna Summer ikonikus dalát, az I feel love-ot a vadonatúj Lexus NX reklámfilmje kedvéért
2022-01-10 13:55
A vadonatúj Lexus NX reklámfilmje számára a legmodernebb binaurális technológiával alkották újra Donna Summer ikonikus dalát, az ‚I Feel Love‘-ot, így elérve a háromdimenziós hangérzékelést és lehetőv téve a még mélyebb érzelmek kiváltását. Mindezt a világ legfeljettebb negyedik generációs öntöltő hibrid elektromos hajtása mellett a világ ugyancsak legfejlettebb, harmadik generációs plug-in hibrid elektromos meghajtásával is elérhető új NX ihlette, amely azért született meg, hogy minden pillanatban többet élhessen át vezetője.
Toyotából került a legtöbb új autó a magyar utakra tavaly
2022-01-07 09:29
A Toyota 2021-ben 13979 új autó értékesítésével, 13,1%-os piaci részesedéssel megőrizte első helyét az általános autóipari szállítási nehézségek miatt 5,1%-al zsugorodó kivonásokkal tisztított magyarországi újautó piacon, több mint egy havi átlagos értékesítésének megfelelő darabszámmal előzve legközelebbi versenytársát. A japán autógyártó prémium márkája, a Lexus 763 új autó értékesítésével 5,2%-os részesedéssel stabilan őrzi ötödik pozícióját a kivonásokkal tisztított magyarországi prémium újautó piacon.
Ezekre az akkumulátoros elektromos Toyotákra és Lexusokra vágysz majd a következő években
2021-12-16 09:01
A világ elsőszámú és egyben legzöldebb autógyártója, az Európában már ma is több, mint 20, világszerte pedig több, mint 40 részben vagy teljesen elektromos (öntöltő hibrid elektromos, azaz HEV, plug-in hibrid elektromos azaz PHEV, akkumulátoros elektromos azaz BEV és hidrogén üzemanyagcellás elektromos azaz FCEV) autót kínáló, Európában már most mintegy 60%-ban hibrideket értékesítő Toyota már korábban is ambiciózus terveket osztott meg kínálatának és eladásainak további elektrifikációja kapcsán, a napokban azonban még tovább emelte a tétet. Az alábbiakban sorra vesszük mi az amit az elkövetkező években érkező akkumulátoros elektromos Toyotákról és Lexusokról tudni lehet.
Fotó: Toyota
2021-12-15 13:50
A világ legnagyobb és egyben legzöldebb autógyártója, az Európában mára most 60%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő, és a plug-in hibrid elektromos, az akkumulátoros elektromos valamint a hidrogén üzemanyagcellás elektromos meghajtás területén is vezető fejlesztőnek számító Toyota a vállalat világszintű elnöke, Akio Toyoda bejelentése szerint nem kevesebb, mint 30 akkumulátoros elektromos autót mutat be 2030, ezzel teljessé téve a vállalat globális akkumulátoros elektromos autó kínálatát. Ezzel egyidőben a környezettudatosság iránt évtizedek óta elkötelezett, az elektrifikáció élharcosaként ismert autógyártó globális akkumulátoros elektromos autóeladásai ugyanezen időszakig évi 3,5 millióra emelkednek. A Toyota prémium márkája, a mára Európában 99%-ban a világ legfejlettebb, negyedik generációs öntöltő hibrid elektromos hajtásával ellátott autókat értékesítő Lexus 2030-ra Európában, Észak-Amerikában és Kínában 100%-ban akkumulátoros elektromos autókat értékesít majd. Akio Toyoda emellett megerősítette a Toyota európai 100 százalékos széndioxid-csökkentési tervét az összes Nyugat-Európában értékesített új autó tekintetében, és bejelentette, hogy a bZ akkumulátoros elektromos család a bZ4X jövő évi piaci bevezetését követően egy kis crossover modellel bővül Európában.
Fotó: Lexus
2021-12-13 14:37
A 2022-es modellévben minden eddiginél élvezetesebb vezethetőséget kínál a Lexus LC kupé és kabrió. A módosítások a felfüggesztés mechanikus elemeinek hangolását, valamint az elektronikus üzemmódok paramétereit egyaránt érintik.
Fotó: Lexus
2021-12-03 14:06
Az Európában és és Magyarországon is 99%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus új akkumulátoros elektromos modellel bővíti kínálatát jövő évben.
Történelmi értékesítési eredményt ért el a Lexus Magyarországon
2021-11-18 10:41
A hazánkban közel 100%-ban környezetbarát öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus az elmúlt években világszerte látványos előretörést könyvelhetett el, egyszerre növelve értékesítéseit és piaci részesedését. Nem volt ez másként hazánkban sem, ahol mára a márka prémium piaci részesedése eléri az 5,2%-ot, ami az egyik legmagasabb eredménynek számít az európai piacok közül. A diadalmenet pedig a jelek szerint tovább folytatódik: Lexus Magyarországon történetében először a napokban átlépte az egy naptári évben született 1000 vevőszerződést, ami abszolút rekordnak számít.