Jelenlegi hely

Híreink

Fotó: Lexus
2019-10-15 09:02
A világ legzöldebb vezető luxusautógyártója a Lexus izgalmas, a Tokiói Autószalonon debütáló tanulmányautóról osztott meg részletfotót – ez lehet a márka első akkumulátoros elektromos autója?
Fotó: Lexus Szeged
2019-09-30 13:33
Jöjjön el, nézze meg, próbálja ki a megújult úttörőt az új Lexus RX-et.
Fotó: Lexus
2019-09-23 15:45
Az elmúlt években az ’egyszerű környezetbarát, high-tech luxusautómárkából’ a társadalmi felelősségvállalás területén, a nemzetközi dizájn, vagy épp a filmek világában is markáns szereplőként igazi életmódmárkává váló Lexus immár nem csupán különleges élményterek létrehozásával (INTERSECT BY LEXUS - New York, Tokió, Dubai, THE LOFT by Lexus – Brüsszel, Lexus Meets – Tokió) igyekszik mind szélesebb körben bemutatni a vállalat képviselte értékeket, hanem egy új generációs kézműves iparművészek által létrehozott különleges kollekció révén is, amely a CRAFTED FOR LEXUS nevet viseli.
Fotó: Lexus
2019-09-17 14:32
Ma már az alsó-középkategóriában sem lepődünk meg, ha kanyarkövető, LED-es fényszórókkal találkozunk az opciós listán. Tíz évvel ezelőtt azonban egészen máshogy nézett ki a piac – a változás pedig leginkább a Lexus érdeme.
A vezető brit fogyasztóvédelmi szervezet szerint is a Lexus a legmegbízhatóbb autómárka
2019-09-09 09:37
A mértékadó Which! szerint is a Lexus vezeti az autómárkák rangsorát a megbízhatóság tekintetében: a teljes modellkínálatának megbízhatóságára érvényes ötcsillagos értékeléssel, illetve négy ‘Legjobb vétel’ státusszal kitüntetett autóval a Lexus végzett az első helyen az idei Which? Car Guide felmérésben.