Jelenlegi hely

Híreink

Fotó: Lexus
2020-10-19 16:30
A világ első öntöltő hibrid elektromos luxusautója, a Lexus RX 400h még 15 évvel bevezetése után is a japán luxusmárka büszkesége. A 15 év emlékére a Lexus a belgiumi Zaventem technikai központban összehasonlította a legújabb, negyedik generációs UX 250h hibrid crossovert és az úttörő hibrid SUV-modellt. Az RX 400h hajtáslánca 15 év kemény használat után is ugyanolyan finoman működik, mint újkorában, az UX 250h pedig új mércét jelent a hibrid járművek hatékonyságában és dinamizmusában.
Fotó: Lexus
2020-10-14 15:37
Jövő tavasszal érkeznek meg Nyugat-Európába az Lexus UX300e első példányai. A tulajdonosoknak viszont egy másodpercig sem kell aggódniuk az elektromos crossover töltése miatt, ugyanis a teljes kontinensre kiterjedő töltőhálózat áll majd rendelkezésükre.
Fotó: Lexus
2020-09-18 15:29
Ma debütált a Lexus zászlóshajója, az LS csúcslimuzin legújabb változata. Az LS 500h Multi Stage Hybrid továbbfejlesztett akkumulátorvezérlésének köszönhetően az autó mind a városban, mind a nyílt országúton még simábban adja le teljesítményét, míg aj technológiák segítenek még magasabb szintre emelni az autó kifinomultságát, komfortját és biztonságát. Az új LS-ben teljesen automatikus, memória funkcióval ellátott parkolási rendszer épp úgy megtalálható, mint az okostelefon-integráció az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével, miközben utastérének kialakítását a tradicionális japán díszművesség ihlette. Az új LS az első olyan modell, amelynél a Lexus először alkalmaz egy új fényezési technológiát és árnyalatot, a Holdfény Ezüstöt, ami még határozottabb árnyék- és fényhatásokat kelt.
Fotó: Lexus
2020-09-16 08:43
Bár a legnagyobb várakozás kétségkívül a Lexus hamar ikonikussá váló sportautója, az LC kupé idén ősszel érkező kabrió változatát, az LC Convertible modellt övezi, a japán luxusautógyártó az alapmodellről sem feledkezett meg: a már koncepcióautóként minden szemlélőt rabul ejtő, azóta pedig a szaksajtóban zajos sikert arató, a piacon pedig előzetes értékesítési várakozást megdöntő, többszörös dizájndíjas modellt még tovább finomították, és ennek csokorba is szedtek 10 különleges megoldást bemutató érdekességet vele kapcsolatban.
Fotó: Lexus
2020-09-14 11:44
A világ vezető környezetbarát luxusautógyártója, a Lexus jól ismert modelljeinek lenyűgöző, egyszerre letisztult és futurisztikus formavilágáról. A nemzetközi dizájnvilág élvonalában jegyzett autógyártó most globális közösségi programjának keretein belül különleges kezdeményezést, egy nem mindennapi rajztanfolyamot indít útjára, amelynek keretében a világ egyik legelismertebb dizájnere, a Lexus világszintű formatervezési igazgatója, Koichi Suga lépésről lépésre mutatja be, hogyan kell autókat rajzolni.
Fotó: Lexus
2020-08-28 15:47
A világ legfejlettebb környezetbarát öntöltő hibrid elektromos hajtása és a prémium kidolgozottság egyedülálló szintje mellett autóinak legendás megbízhatóságáról és különlegesen magas összeszerelési minőségéről ismert Lexus újra bebizonyította, hogy autói páratlanul tartósak és megbízhatóak, miután ismét a japán luxusmárka végzett az élen a Which? közzétett felmérésén, ami az autók megbízhatóságát vizsgálta. Több mint 1,3 millió tagjával és támogatójával a Which? az Egyesült Királyság legnagyobb független fogyasztói szervezete.
Fotó: Lexus
2020-08-25 10:06
Két olyan típusjelzést is levédetett a közelmúltban a Lexus, amelyek csak részben illenek bele az eddigi modellnév-sémába, de éppen emiatt izgalmas elgondolkodni azon, hogy milyen modellek bújhatnak meg mögöttük.
Fotó: Lexus
2020-08-11 10:54
A Lexus dizájnerei, akik hosszú és bonyolult folyamat során fejlesztik ki az új színárnyalatokat ezúttal a népszerű LC kupéhoz alakítottak ki egy különleges, Ragyogó Karneol elnevezésű árnyalatot, amelyhez hasonlóan látványos Manhattan Narancs utastéri színkombináció társul.