Jelenlegi hely

Híreink

Fotó: Lexus
2020-03-10 14:20
A cerebrális parézisben szenvedő páciensek életminőségének javítására törekvő Cerebral Palsy Foundation alapítvány és a Lexus különleges közlekedési eszközt készített: a miniatűr szabadidőjármű adottságait kifejezetten egy beteg kislány igényeihez igazították.
Fotó: Lexus Szeged
2020-03-04 14:38
Kilencedik évébe lépő sikeres együttműködés folytatódik a MOL-PICK SZEGED férfi kézilabda csapat és a világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártója, a környezetbarát hibrid elektromos modelljeiről ismert Lexus prémium márkát is jegyző Toyota között. A MOL-PICK SZEGED férfi kézilabda csapat által az elmúlt években elért sikerek, különösen a 2018-2019-es magyar kupa megnyerése és az eredményes Bajnokok Ligája szereplések elismeréseként ugyanis a Toyota Central Europe Kft., a Lexus Szegeddel karöltve úgy döntött, hogy a támogatási szerződés megújításakor ismét környezetbarát hibrid elektromos Lexus NX, Lexus RX és Lexus RX L modellek használatát ajánlja fel az sportegyesületnek. Az autók ünnepélyes átadására március 4-én Kovács Autóház által jegyzett Lexus Szeged márkakereskedésben került sor.
Fotó: Toyota
2020-02-24 14:30
A januárban a magyarországi újautó piacon a vezetést átvevő Toyota modelljei taroltak az Autó Magazin és a Vezess olvasóinak szavazatai alapján odaítélt Best Cars díjátadó gálán: a meghirdetett 11 kategóriában 7-ben született Toyota díjazott, de a japán autógyártó prémium márkája, a Lexus is elhozott egy díjat. a Luxusautók kategóriájában, ezzel a japán autógyártó a kiosztott 33 díjból 8-al tért haza. A Best Cars 2020-as megmérettetésén 11 kategóriában összesen 387 típusra lehetett szavazni, Magyarországon 5331 olvasó adta le a voksát.
Fotó: Lexus
2020-02-21 10:58
A világ vezető környezetbarát luxusautómárkájából valódi életmódmárkává előlépő Lexus idén is jelen lesz a Milánói Dizájn Héten, a világ legnagyobb formatervezői szakkiállításán. Az autógyártó immár 13. éve vesz részt az eseményen, ahol idén a világhírű Loop.pH térformáló laboratórium alkotását állítja ki, bemutatva egy elektromos jövőt, ahol a közlekedés nem csupán a helyváltoztatást, hanem az érzékek kényeztetését is szolgálja. A Loop.pH és a Lexus közös projektjének célja egy dinamikus és interaktív élmény megteremtése, amelyhez a “LEXUS ELECTRIFIED” jövőkép és az LF-30 Electrified tanulmányautó adta az ihletet; ez utóbbit egyébként szintén megcsodálhatja a Dizájn Hét közönsége.
Fotó: Toyota
2020-02-20 11:38
Az aktív biztonsági rendszerek és vezetéstámogató technológiák fejlesztésében és azok széleskörű elterjesztésében vezető szerepet betöltő Toyota új biztonsági funkciót mutatott be, amely a hálózatba kapcsolt autókból nyert big data segít felismerni az atipikus gyorsítást és kontrollálja a gyorsulási folyamatot. Az új techológia először Japánban debütál majd, azt követően azonban világszerte bekerül a Toyota és Lexus modellek által kínált biztonsági funkciók közé.
Fotó: Lexus
2020-02-17 14:56
Az új generációs Lexus ES egyik nagy technológiai szenzációja volt a típus kamera alapú külső visszapillantó tükre. A megoldás hamarosan Európában is elérhető lesz.
Fotó: Lexus
2020-02-07 10:14
A márka jövőképét bemutató Lexus LF-30 Electrified tanulmány első európai színre lépése mellett a március 3-15. között megrendezésre kerülő 2020-as Genfi Autószalonon lesz látható először a kontinensen az LC zászlóshajó kupé nyitott tetős változata, az LC 500 Convertible, valamint az UX 300e, a Lexus első akkumulátoros elektromos meghajtású, amely az első olyan modell, ami a ‘Lexus Electrified’ stratégia égisze alatt készült. A kiállítás sajtónapjain (március 3-4.) online és a Lexus standján is követhető lesz a személyre szabott digitális sajtótájékoztató.
Fotó: Lexus
2020-01-31 14:30
A Lexus ikonikus nagyméretű SUV-ja, az RX új generációval jelentkezett, a japán mérnökök pedig mindent megtettek, hogy a korábbi generációkhoz hasonlóan ne csupán a környezetbarát hajtás, a high-tech biztonsági és audiorendszerek, vagy épp a futurisztikus, letisztult formavilág ejtse rabul a prémium crossoverek szerelmeset, hanem a modell által kínált lenyűgöző vezetési élmény is.