Jelenlegi hely

Híreink

Fotó: Lexus
2019-06-18 15:48
A modern japán popkultúra szerves részét képező, évtizedek óta rendkívül népszerű képregény-műfaj, a manga világában elevenedtek meg egy különleges kampány erejére a Lexus legújabb típusai.
Fotó: Toyota Gazoo Racing
2019-06-18 10:37
Teljesült a Toyota és Lexus motorsport rajongók álma: a TOYOTA GAZOO Racing versenyistálló a vadonatúj Toyota GR Suprával és a második évadát teljesítő Lexus LC-vel is rajthoz áll 24 órás Nürburgring futamon 2019. június 20-23. között, így a vállalat képt sportautólegendája más-más kategóriában ugyan, de együtt méreti meg magát a Zöld Pokolban.
Ma este debütál a Lexus QZ 618 galaktikus igazságosztó
2019-06-13 15:30
Földöntúlian szép Lexus vadászgép szerepel a Sony Pictures Men In Black - Sötét zsaruk a Föld körül című filmjében. Korábban sosem látott technológia felhasználásával segít megmenteni az idegenektől az univerzumot a Lexus QZ 618 Galaktikus Igazságosztó.
Fotó: Lexus
2019-06-11 13:44
Az évente megrendezett World Travel Awards utazási díj idei átadóján az elmúlt években ’egyszerű luxusautómárkából’ igazi környezetbarát prémium életmódmárkává avanzsáló Lexus és a Brussels Airlines brüsszeli repülőterén található közös üzleti várója, a THE LOFT nyerte a el az Európa Legjobb Repülőtéri Várója 2019 címet.
Fotó: Lexus
2019-06-04 08:25
Az innovatív hibridtől a praktikus buszlimuzinokon át a luxusterepjárókig terjed a Toyota és a Lexus hétszemélyes – nagycsaládos kedvezménnyel elérhető –típusainak kínálata.
Fotó: Lexus
2019-05-30 10:21
A luxus szabadidőautó szegmens úttörőjének és egyben a világ legkelendőbb luxus SUV-jának számító RX az elmúlt években a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos autóiról ismert Lexus legfontosabb, világszinten legnagyobb darabszámban értékesített modelljévé vált, most pedig még magasabbra tör. Az elegáns, dinamikus külső gyakorlatias belső teret rejt, amelyhez fokozott stabilitás és még lineárisabb kormányzás társul az RX-től megszokott kényelem mellett. A Lexus nem titkoltam megcélozta a szegmensvezető biztonságot is a világelső BladeScan Type AHS és a legújabb Lexus Safety System + által. A Lexus zászlóshajó SUV-ja emellett Apple CarPlay és Android Auto kapcsolódási lehetőséget kínál, amit érintőképernyős és érintőpados megoldások egészítenek ki.
Fotó: Lexus
2019-05-30 09:21
Remekült vizsgáztt a Lexus vadonatúj, sikervárományos kompakt crossovere, az UX a 2019-es Euro NCAP biztonsági teszten. A piacra valósággal berobbanó modell kategóriaelső eredményt ért el a sérülékeny közlekedők (gyalogosok és kerékpárosok) védelme terén, és a legjobbak egyikként végzett a felnőtt és gyermek utasvédelemben. Mindebben kétségkívül komoly szerepe volt a vadonatúj, extrém szilárd GA-C padlólemeznek és a modell esetében alapfelszereltségként kínált, az aktív biztonsági rendszerek és vezetéstámogató technológiák széles tárházát csokorba fogó Lexus Safety System + rendszernek.
Fotó: Unity Technologies
2019-05-27 16:48
Az autóipar minden mozzanatát forradalmasítja a számítógépes 3D modellezés alkalmazása, a tervezéstől egészen a marketingig. Az úgynevezett valósidejű háromdimenziós környezet alkalmazása a mérnökök és dizájnerek munkáját hatékonyabbá, az ügyfélélményt pedig teljesebbé teszi.