Jelenlegi hely

Híreink

Fotó: motor1.com
2021-01-18 08:15
Közeleg a vadonatúj műszaki alapokon nyugvó, evolúciós formavilágot ígérő, második generációs Lexus NX premierje. Az átrendezett hajtáslánc-választékkal piacra lépő modell tágasabb, fejlettebb és biztonságosabb lesz, mint elődje.
Fotó: Lexus
2021-01-12 14:33
A Motomachi autógyárból tíz évvel ezelőtt naponta gördült ki a japán szupersportkocsi egy-egy új példánya, most viszont akár három-négy Lexus LFA-t is építhetünk ennyi idő alatt, és ehhez ki sem kell tennünk a lábunkat otthonról. Csak híven kell követni a gyártó instrukcióit, amelyek így kezdődnek: végy egy papírlapot, ollót, vonalzót és ragasztót.
Fotó: Lexus
2020-12-08 15:20
A világ vezető környezetbarát luxusautógyártója, az Európában és hazánkban már most 95%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő, jövőre pedig már első akkumulátoros elektromos modelljét is bemutató Lexus DIRECT4 néven mutatja be elektromos hajtásainak új generációs szabályozó technológiáját: ez biztosítja majd a jövő Lexus hibrid elektromos és akkumulátoros elektromos autóinak egyedi vezetési élményét és menetdinamikáját, azonnali és gyors beavatkozást lehetővé téve mind a négy keréken, a környezeti hatásoknak és a vezető akaratának, utasításainak megfelelően. Az új technológia alkalmazása a korábbinál is szabadabb kezet enged majd a jellegzetes Lexus-stílusú tervezés újraértelmezésében.
Jön  a Lexus UX Sport
2020-12-04 12:08
Hamarosan érkezik a fiatalabb városi autósokat megcélzó, stílusos Lexus UX Sport crossover, amely a japán luxusautógyártó legkelendőbb modellje, az UX sláger SUV legújabb változata. A merész formavilágú és versenyképes árú autó 18 colos fekete könnyűfém tárcsákkal, sötétített Bi-LED fényszórókkal és teljesen fekete hűtőráccsal készül. A luxusmárka díjnyertes Kyushu üzemében, Takumi mesterek felügyelete alatt gyártott UX Sport utasterét különleges Fekete Tahara kárpitozás díszíti.
Fotó: Lexus
2020-11-26 11:22
A ma Európában és hazánkban mintegy 98%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus első akkumulátoros elektromos hajtású modellje, a vadonatúj UX 300e 2021-ben érkezik Európába, Magyarországon várhatóan az év második felétől lesz elérhető. A UX slágercrossover elektromos változata felvillanyozó menettulajdonságokkal büszkélkedhet, melyekhez világszínvonalú kidolgozottság és zajszint párosul, mindezt a Lexus elektromobilitásban betöltött vezető szerepe szavatolja. E kivételes tulajdonságokat most egy olyan új „virtuális otthon” környezet közvetíti, amit Chris Labrooy vizuális formatervező hívott életre.
Fotó: Lexus
2020-10-29 12:04
A Magyarországra jövőre megérkező vadonatúj Lexus UX 300e modellhez újonnan kidolgozott, teljes körű szolgáltatási csomag segítségével az autó tulajdonosai Európa legnagyobb feltöltő hálózatára számíthatnak. A Lexus Link különleges akkumulátoros elektromos konnektivitást biztosít, többek közt az UX 300e távvezérelhető feltöltésével, klimatizálásával és jégmentesítésével, és az otthoni és utazás közbeni problémamentes feltöltési lehetőségekkel.
Fotó: Lexus
2020-10-19 16:30
A világ első öntöltő hibrid elektromos luxusautója, a Lexus RX 400h még 15 évvel bevezetése után is a japán luxusmárka büszkesége. A 15 év emlékére a Lexus a belgiumi Zaventem technikai központban összehasonlította a legújabb, negyedik generációs UX 250h hibrid crossovert és az úttörő hibrid SUV-modellt. Az RX 400h hajtáslánca 15 év kemény használat után is ugyanolyan finoman működik, mint újkorában, az UX 250h pedig új mércét jelent a hibrid járművek hatékonyságában és dinamizmusában.
Fotó: Lexus
2020-10-14 15:37
Jövő tavasszal érkeznek meg Nyugat-Európába az Lexus UX300e első példányai. A tulajdonosoknak viszont egy másodpercig sem kell aggódniuk az elektromos crossover töltése miatt, ugyanis a teljes kontinensre kiterjedő töltőhálózat áll majd rendelkezésükre.