Jelenlegi hely

Készüljön fel velünk a télre!

A MEGFELELŐ TÉLI KEREKEK ÉS GUMIABRONCSOK A TÉLI IDŐJÁRÁSRA TÖRTÉNŐ FELKÉSZÜLÉSHEZ ALAPVETŐEN SZÜKSÉGESEK. A LÉNYEG A BIZTONSÁGOS ÉS NYUGODT VEZETÉS.

Az Ön Lexus gépjárművét optimális teljesítményre tervezték. Azonban a téli útviszonyok még a legfejlettebb technológiával és lelkiismeretes vezetéssel együtt is kihívást jelenthetnek. A megfelelő téli gumiabroncsok segítségével bármilyen időjárásra felkészülhet. A nedves, havas vagy jeges utakon a téli gumiabroncsok fokozzák a tapadást és jelentősen csökkentik a féktávolságot. De melyik téli kerék a legmegfelelőbb az Ön számára? Kattintson az alábbi képre, a megnyíló katalógusban számos hasznos tanácsot talál erre vonatkozóan. Ezután keressen fel minket, mi segítünk Önnek kiválasztani az igényeinek megfelelő téli kereket és gumiabroncsot.

 

Téli szereltkerék-ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Ha árlista nem tartalmazza az Ön autójához való méretet, kérjük, érdeklődjön márkakereskedésünkben! A Toyota Central Europe Kft. az árváltoztatás jogát fenntartja.

 

További információkért lépjen velünk kapcsolatba.

* hétfő-péntek 8:00-17:00, szombat 9:00-13:00