Jelenlegi hely

Lexus Prémium SUV Ajánlatok

Határozott erőt sugalló, merész nagyvárosi dizájnjával a vadonatúj Lexus UX minden eddigi megszokást megkérdőjelez. Az NX arra készült, hogy kitűnjön a városi forgalom szürke tömegéből, emellett pedig rugalmasan alakítható belső teret és kiemelkedő kényelmet kínáljon öt utasának. Az RX elegáns, dinamikus külseje gyakorlatias belső teret rejt, amelyhez fokozott stabilitás és még lineárisabb kormányzás társul. Most nagy árelőnnyel kínáljuk SUV modelljeinket.

FEDEZZE FEL PRÉMIUM SUV AJÁNLATAINKAT!** 

10 év vagy 200 000 kilométer Prémium Hibrid Garanciával!

 

 

 

 

* Ajánlatunk 2020. augusztus 17. és 2020. október 31. között vagy visszavonásig megkötött vevőszerződésekre érvényes, kizárólag készleten lévő, meghatározott Lexus UX modellekre. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, rögzített kamatozású zártvégű pénzügyi lízing és nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36-48 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000 000 Ft, THM: 2,9%. A finanszírozási akció összevonható más központi promócióval, kivéve a ’speciális’ flottakategórián felüli flottakedvezménnyel. Referencia THM: 2,9% (3 millió Ft finanszírozott összeg és 48 hónap futamidő esetén). Hitelbiztosítéki nyilvántartásba történő bejegyzés ügyfél által, az első fizetési ütem időpontjában fizetendő összege: 7.000 Ft. A teljes hiteldíj mutató meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A casco biztosítás díja előre nem ismert, így azt a THM nem tartalmazza. A tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A Toyota Pénzügyi Zrt. mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételei, Üzletszabályzata, és Hirdetménye elérhetőek a toyotahitel.hu oldalon. A képeken lévő gépjármű illusztráció, a valós megjelenés ettől eltérhet.A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel a Lexus Márkakereskedésünket.

** Ajánlatunk 2020. október 31. között érvényes. A képeken lévő gépjárművek illusztrációk, a valós megjelenés ettől eltérhet. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel a Lexus Márkakereskedésünket."Üljön" be az UX, NX és RX modelljeinkbe.

 

További információkért lépjen velünk kapcsolatba.

* hétfő-péntek 8:00-17:00, szombat 9:00-13:00