Jelenlegi hely

LS

ÍME A MEGÚJULT LEXUS LS

A Lexus 2020. szeptemberében bemutatta Európában a továbbfejlesztett LS szedánját, amelynek technológiái, felszereltsége és dizájn-megoldásai még inkább kihangsúlyozzák az autó zászlóshajó-státuszát. A megújult modell októbertől kapható az európai piacokon. A Lexus International elnöke, Koji Sato elmondta: “Az LS fejlesztése során arra törekedtünk, hogy még finomabbra csiszoljuk az autó már eddig is kivételes csendességét és kényelmét, ami a legelső generáció – és egyben a Lexus márka – színre lépése óta fémjelzi az LS modellt.

A MEGÚJULT LS

Az LS 500h Multi Stage Hybrid továbbfejlesztett akkumulátorvezérlésének köszönhetően az autó mind a városban, mind a nyílt országúton még simábban adja le teljesítményét. Új technológiák segítenek még magasabb szintre emelni az autó kifinomultságát, komfortját és biztonságát és teljesen automatizálák a parkolást segítő rendszert. Elérhetővé vált a Lexus Connectivity az okostelefon-integráció az Apple CarPlay™*1 és az Android Auto™*1segítségével. A Lexus először alkalmazott egy új fényezési technológiát és árnyalatot, a Jég Ezüstöt, ami még határozottabb árnyék- és fényhatásokat kelt. Az utastér kialakítását a tradicionális japán díszművesség ihlette.

TÖBB ERŐ, MÉG KIFINOMULTABB MENETTELJESÍTMÉNY

Az LS 500h elképesztően sima, kifinomult és könnyed teljesítmény-leadását olyan műszaki megoldásokkal sikerült tovább tökéletesíteni, amelyek nagyobb mértékben vonják be az autó hajtásába a nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátort. A fejlesztés során a Lexus mérnökei arra törekedtek, hogy az elektromotor gyakrabban és hosszabb időn át működjön. A fókuszban az a minőségérzet állt, amit az utasok a “normál” autózás során (vagyis az úton töltött idő mintegy 90 százalékában) tapasztalnak, és amit kismértékű gázadások és enyhe gyorsítási G-erők jellemeznek. A változtatások eredményeképpen a gyorsítás simábbá és egyenletesebbé vált, miközben javult a jármű stabilitása, és tovább csökkentek a hirtelen G-erők. Ezzel nemcsak a városi autózás vált kényelmesebbé, hanem a kanyargós utakon is komfortosabb lett az utazás, sőt az LS még a meredek emelkedőkön is szinte észrevétlenül gyorsul. A sima és erőteljes gyorsításhoz elég egy apró nyomás a gázpedálon. Mivel a hibrid akkumulátor nagyobb szerepet kap a hajtásban, a benzinmotor alacsonyabb fordulatszámon működhet, ami tovább csökkenti a zajszintet – például akkor, amikor az elektromos hajtással megtett útszakasz végén újra beindul a benzinmotor.

 

Jelenleg modell konfigurációra, tesztvezetésre nincs lehetőség! Az oldal csak tájékoztató jellegű.

*1 Az Apple és az iPhone az Apple Inc. vállalat USA-ban és más országokban bejegyzett védjegye. Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Android, az Android Auto, a Google Maps és a Google Assistant a Google LLC bejegyzett védjegyei.
Az Apple CarPlay és az Android Auto elérhetősége piaconként változhat. Az Android Auto™ alkalmazás a Google Play-ben Magyarországon jelenleg nem elérhető. A Lexus nem felel az Android Auto szolgáltatásért.

*A 400 000 Ft értékű téli szereltkerék kupon 2020. január 13. és január 31. között minden új megrendeléshez jár, de operatív lízinggel nem összevonható.

Ajánlatkérő Tesztvezetés

Ajánlatkérés

Ft
hónap

Jelentkezés tesztvezetésre

Válassza ki a tesztvezetési időpontot*

:

Válassza ki az időpontot, amikor hívhatjuk Önt*

:
:

További fotók

Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus
Fotó: Lexus