Jelenlegi hely

NX

AKÁR 20%* BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNY A LEXUS SZEGEDNÉL!

2019. december 29. és 2019. december 6-a között minden készletről rendelt NX mellé most téli szereltkerék szettet, csomagtér tálcát és textil szőnyeg szett adunk ajándékba.
A részletekről kérjük érdeklődjön értekesítő kollégáinknál.

*A százalékos kedvezmény NX 300h Prestiege Safety felszereltségre vonatkozik. Az adott százalékos kedvezmény az autó és a tartozékok listaárából kerül levonásra.
Egyéb kedvezménnyel nem összevonható.

---------------

LENYŰGÖZŐ VÁROSI FORMATERV, ÚJ GENERÁCIÓS LEXUS HYBRID DRIVE ÉS DINAMIKUS F SPORT MODELLVÁLTOZAT.

Ez az autó arra készült, hogy kitűnjön a városi forgalom szürke tömegéből, emellett pedig rugalmasan alakítható belső teret és kiemelkedő kényelmet kínáljon öt utasának. A legmodernebb Full Hybrid technológiával működő, forradalmian új Lexus simán és fürgén mozog, ráadásul hihetetlenül alacsony károsanyagkibocsátással működik. A vezető munkáját egyszerűen, ösztönösen kezelhető Lexus-technológiák segítik, például az érintőpad, a panoráma monitor és az Ütközés Előtti Biztonsági Rendszer. Az új Lexus NX F SPORT modellváltozatban pedig perforált bőrrel kárpitozott sportülések, F SPORT kormánykerék, Adaptív Változó Felfüggesztés és 18 colos könnyűfém keréktárcsák varázsolják még dinamikusabbá a vezetés élményét.

400 000 Ft értékű téli szereltkerék kupont adunk minden készletes NX modellünk mellé.*

*További információk: Az ajánlatban szereplő „virtuális kupon” kizárólag a Lexus Márkakereskedésekben elérhető téli szereltkerék szettek, adott járműhöz történő vásárlása esetén, a jármű vásárlással egy időben, maximum bruttó 400.000 Ft értékben vehető igénybe. A „virtuális kupon” készpénzre nem átváltható, illetve más termék vásárlására nem használható fel. A promóció minden 2019. október 1. és 2019. december 31. között nem gyártásból rendelt, tehát készletről elérhető NX 300h modellre érvényes. További, az árlistán említett promócióval összevonható (flottabeszerzés esetén nem érvényes az ajánlat). A kerekek a készlettől és a kerék méretétől függően Bridgestone, Michelin, Continental, Nokian vagy Yokohama téli gumiabronccsal lehetnek felszerelve, ezek közül választani nem lehet.

Ajánlatkérő Tesztvezetés

Ajánlatkérés

Ft
hónap

Jelentkezés tesztvezetésre

:
:
:

További fotók

NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX
NX