Jelenlegi hely

RX

RX - MINDEN RÉSZLETÉBEN KIFINOMULT

A Lexus RX nemcsak harmonikus megjelenésével bűvöli el Önt, hanem vezetni is kivételes élmény. Az RX 450h öntöltő hibrid változatban érhető el, mely dinamikus külsővel ellátott F SPORT kivitelben is rendelhető. Az utastérben a világ legfejlettebb technológiái kínálják a konnektivitás új szintjét, miközben a Lexus Safety System + megnyugtatóan védi az utasokat. Híres kézműves mestereink tudását és aprólékos munkáját dicsérik az új RX precízen varrott bőrkárpitjai és "Takumi"-megmunkálású anyagai, amelyek a modern elegancia és a kifinomultság aurájával töltik meg az utasteret.

 

RX L - TÉRKÍNÁLAT ÉS KIFINOMULTSÁG
Akár nagycsaládos állami támogatással*

Az új RX nyújtott változatában akár hatan vagy heten is kényelmesen utazhatnak, ám ez a bővítés kicsit sem csorbította az autó karosszériájának szépségét és vezetésének örömét. Még a harmadik sorban ülők is teljes kényelmet és biztonságot élvezhetnek, hála az olyan megoldásoknak, mint az egyéni klímavezérlés, a meghosszabbított függönylégzsák és a motoros ülésmozgatás.
Az új, 6 vagy 7 üléses RX L változat két gyermek (vagy rövidebb utakon két felnőtt) számára helyet biztosító harmadik üléssora motorosan kezelhető a második üléssorból vagy a csomagtérből, és immár 93 mm-es úton előre-hátra is csúsztatható, hogy a leghátul ülők még kényelmesebben utazhassanak.
A legújabb Lexus-dizájnt megtestesítő megújult RX L a korábbinál is kifinomultabb hűtőrácsot, karcsúbb LED fényszórókat és L-alakú LED hátsó világítást kapott. Az autó hátsó részén látványos megoldás a sötétített, krómmal keretezett C-oszlop, ami olyan hatást kelt, mintha a tető az autó fölött lebegne.

*A nagycsaládos autóvásárlási állami támogatás csak 7 üléses modelleknél vehető igénybe.

Ajánlatkérő Tesztvezetés

Ajánlatkérés

Ft
hónap

Jelentkezés tesztvezetésre

Válassza ki a tesztvezetési időpontot*

:

Válassza ki az időpontot, amikor hívhatjuk Önt*

:
:

További fotók

RX
RX
RX
RX
RX
RX
RX
RX
RX
RX
RX
RX
RX
RX
RX
RX
RX